BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 3, 2011

M.I.N.U.T.E.S

Hello world. This blog has been dead for months.

Sunday, May 1, 2011

moments of the truth

Sometimes,


you dont need to show the world who you really are right?


llllllllllllllllllllllllllllllllllll


when the right time comes, then the world knows who you really are.


Go low profile. Be humble. (:



Wednesday, April 27, 2011

<><><><><><><><><>


Yes.Today's Boring.

Tuesday, April 26, 2011

datai baru

apoooooo...tu aku datai baru...nyau ka bulih sebulan enda nyenguk....engka laban kelalu busy enggau final exam kini...hahaha....apooooo...lantang seput exam dah abis....emmmm...apa gi neh....boring............k la, ka mupuk bejalai dulu...ngiga pemakai ba JJ.........



Wednesday, April 13, 2011

FACEBOOK.com




facebook:..
-Log on
-Check notifications
-Poke everyone back
-Go on homepage
-Do the "happy birthday" ritual
-Go back to homepage
-Change from "Top news" to "Most recent"
-Have a little scroll down
-Like a couple of pages





Tuesday, April 12, 2011

i dOnt care



Some people might not like me,
Some people will hate me,
but I don't care,
I am who I am and I don't give a f*ck what anyone else thinks!



Kepuasan main bowling..

Kadang2 main bowling akan memberikan kite satu kepuasan, walaupon bola bowling tu ke longkang sekali pon. Bile PIN tu jatuh, rase puas, semangat dan bangga giler, lagi2 bile org yg tak kenal pon dok sorak dan memberik tepukan gemuruh (yeke.. tipu je) kt kite kan (kembang2 idong nih) Hahhahahha! Tapi bile bola itu ke longkang aku rase malu sampai taktau mane nk sorok muke nih. Lagi2 ade plak kt belakang, kanan kiri ade mamat2 encem d0k memandang. Malu ai taw.. Hiks! (hahaha)

First time main bowling dah buat aku jatuh chenta dgn permainan ini. Walaupon mula2 tak bape pandai main tapi aku tetap suka. Nak kate pandai main tuh takde la juga, byk juga ke longkang. Aku ni kira ikut nasib la, ade tempat yg aku main ashik strike jeee. Ade tempat bile aku main ke longkang ajorrr, tu perkara biasa.
Isnin lepas, kami pakat men bowling sma2...